Sider

fredag 8. juli 2011

Nye kort ;)

Dagen i går gikk med alt for fort, derfor rakk jeg ikke poste bildene av de nye kortene i går. Men nå er de her ;) Her er det både konfirmasjon, bryllup og kondolanse. Jeg fant en ny bretteteknikk på nettet, et kort med pop-up. Det tar tid å lage fordi det er så mye pirk, men det er veldig morsomt og gjør mye mer ut av seg enn et vanlig kort. Genialt til større anledninger som bryllup og konfirmasjon. Konfirmasjonskortene har også pengelomme av binders, slik at hvis man skal gi bort penger er det en fin liten ekstraeffekt, og hvis man skal ha gave kan man bare ta den bort. Håper dere liker det dere ser ;)Dette er en gaveboks til for eksempel et lite smykke. Et ønske om en fin dag finnes inni boksen og det er plass til å skrive på lappen hvor det står gratulerer. Det er derimot ingen pengelomme her, siden det er en gaveboks.


Dette er et kort som brettes opp. Pengelommen er på siden og pengene festes med to dekorative binderser. De kan evt tas bort om kortet skal brukes ved siden av en gave.


Dette kortet er til en liten herremann som skal tre over i de voksnes rekker. Jeg lager stort sett konfirmasjonskort til jenter, det er der inspirasjonen kommer. Men guttene fortjener litt de også ;) Også her er det pengelomme av binders, men disse er svarte og runde.


Et vanlig kort, kanskje til en musikkglad jente ;)


Også et enkelt kort. Dette kan brukes til både gutter og jenter. Bryllupskort!

Bakgrunnen på dette kortet er laget med perleemboss. Kortet er veldig enkelt, men lekkert allikevel. Inni er det stemplet to ringer.


 Også et enkelt kort med mye plass til å skrive.
  En litt annerledes form på kortet. Kortet åpnes på midten og inni er det mye plass til å skrive det man ønsker. Babykort!


Dette er et pop-up kort med baby som tema. Bak pop-up'en har jeg festet en tags til å skrive på, denne er festet inni en liten lomme, slik at den kan tas helt ut. Her har jeg også embosset bakgrunnen for en finere effekt.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar turen innom bloggen min og så koselig at du legger igjen en liten hilsen ;)

Klem fra Mari ;)