Sider

mandag 14. november 2011

NYTT BAD :))))

Nå er det jammen meg lenge siden jeg har blogget. Hverdagen har liksom gått sin gang med skole, jobb og hjem. Men nå er jeg tilbake, og jeg lover å bli flinkere ;))

I høst har min snille, gode far, onkel og min like snille samboer pusset opp badet her i huset vårt... og det trengtes! ;) Huset er etter min bestemor og vi bor her i påvente av å flytte på gården der samboeren min er oppvokst. Når jeg flyttet inn for snart siden, var det ikke pusset opp noe på 20-25 år, med andre ord var badet ganske nødig. Med en god dose tålmodighet, pirking og grubling ble det meget bra, og jeg er strålende fornøyd!


Før:

Nå:

 Som innredning har vi brukt kjøkkenskap fra IKEA. Skapene er 40 cm dype, men er bygd ut ca 10 cm fra veggen for å få en bredere benk. Vask fra Megaflis, Hamer kr. 495, speil fra Skeidar, kr. 599 og lysekrone fra Christiania Belysning, ca. kr. 1900. Blandebatteri hadde rørleggeren med seg;)


 
Flisene er fra Flisekompaniet, Hamar. Veggfliser: Azulev Estilo Marfil 20X40, kr. 279 pr. kvm., Gulvfliser: El Barco Futura Vison 20X20, kr. 299 pr. kvm. Når badet likevel skulle pusses opp, byttet vi også vindu. Gardinen i vinduet har jeg sydd selv. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Motivet fant jeg på nettet og er skrevet ut på transfersark som kan strykes på lyst stoff. Er du ikke noe særlig drevet på å sy, kan slike gardiner kjøpes i diverse interiørbutikker, blandt annet Kid. Jeg hentet inspirasjon fra Nordagen på Lena.

 Dusjen er en stor forbedring fra forrige. Ikke bare er den lettere å holde ren, men veggene er av ekte glass, og den er mye "stødigere" enn den vi hadde, som nesten falt fra hverandre mot slutten. Det er egentlig en steam dusj, men foreløpig er jeg ikke så altfor imponert over denne fuksjonen. Kanskje det kommer? ;)

Kira liker seg også veldig godt på det nye badet. 
Deilig med varme i gulvet;)


 Vasken er akkurat slik jeg ønsket og gir meg en liten spaopplevelse. Jeg ønsket meg vask som sto oppå benken, både for at jeg har syntes det har vært fint lenge, og for å utnytte plassen maks. Nå går bare den øverste skuffen i benken går bort til rørene, motfor to skuffer til vask og rør. Jeg ønsket meg et noe annet blandebatteri, men enten var de superdyre eller så ble de for små for vasken. I ettertid er jeg egentlig ganske fornøyd med den også, enkel og stilig.Jeg er en stor fan av stearinlys og jeg tok ikke feil av det nå heller. De gir en koselig stemmning på badet, og sammen med fargene på badet gir de en ekstra spafølelse. Lyseholderene til høyre er kjøpt på Kremmerhuset, litt usikker på prisen, men mener de kostet ca 100 kroner. Kurven er gjenbruk av en gave jeg fikk fra Body shop for noe år siden. Den inneholder nå en duftpose, en dekorsåpe og en neglebørste i tre.

Dokassen er bygd ut i fra veggen og ble til en liten koselig hylle:)


Tiden tilbringes nå mye på badet og det er en fryd å stå opp hver morgen. Nå kan jeg bruke timesvis på badet. Av og til når jeg trenger en pause, tenner jeg alle lysene, legger meg på badegulvet sammen med Kira, med puter, film på PC'n og kanskje et glass vin og bare koser meg og nyter tiden ;))

2 kommentarer:

Takk for at du tar turen innom bloggen min og så koselig at du legger igjen en liten hilsen ;)

Klem fra Mari ;)